Дисководещ за сватби и събития DJ Stevie

дисководещ стивиПрофесионалният ми път като дисководещ започва от далечната 1990 г. Първите ми стъпки в тази област ме отведоха в квартални дискотеки , ресторанти и големи столични клубове. Без значение от мястото, еднакво ме опияняваха настроението и веселието, което виждах у хората пред себе си.
Немалко години съм посветил и на радиоефира в София и страната, което беше част от развитието ми, като човек, завършил техника на говора. Озвучил съм множество реклами и съобщения за радиостанции и телевизии. Прекият контакт с публиката обаче беше това, което ми липсваше. Именно така разбрах с какво действително искам да се занимавам.

Не ми отне много време, за да осъзная колко въздействащо и вдъхновяващо е да виждам как хората пред мен истински се наслаждават на музиката, на купона и аз съм този, който е изцяло отговорен за всичко това. И така от началото на 1998 г. се насочих изцяло към озвучаването и техническото обезпечаване на разнообразни събития: сватби, частни партита,рождени дни, караоке партита, конференции и други корпоративни мероприятия. Днес мога смело да твърдя, че всяко едно от тези събития е оставило по нещо у мен, в резултат на което се чувствам изключително благодарен за възможността да срещна толкова много хора, да бъда част от техния специален ден, да съм заслужил тяхното доверие.

Всяка сватба, на която съм канен като дисководещ, ме кара да се чувствам изключително привилегирован. Този така специален, мечтан и чакан ден заслужава особено внимание, изключителна грижа и старание за всеки най-малък детайл. За мен е истинска чест, когато младоженците се обръщат към мен с доверието, че аз мога да им осигуря именно такова безупречно сватбено тържество и съм напълно наястно каква голяма отговорност е това. Функцията на сватбен дисководещ вече не се изчерпва само с подбора на музиката и нейното представяне. DJ-ят е повече водещ и медиатор на събитието. Неговата роля е да организира провеждането на ритуалите в тясно комуникация с останалите фигури, ангажирани в подготовката на събитието. С най-голямо значение остава прецизната комуникация с младоженците, която ми дава възможност да разбера личността и историята на всяка двойка. Именно това ми помага да изградя индивидуална концепция за всяка сватба, включваща както специално подготвен за нея сценарий, така и персонален музикален подбор.

Знам, че съм изпълнил качествно задълженията си, когато видя насторнието и веселието у младоженците и техните гости. Нищо не създава такова удовлетворение, както мисълта, че съм успял да направя този важен ден истински специален и незабравим, защото накрая именно емоциите и веселото изкарване са това, с което сватбата остава паметна завинаги.

images