Теодора и Валентин избраха сватбата им да се състои на едно райско кътче от полуостров Халкидики, Гърция. Приех поканата им за това гръцко приключение с радост, защото обичам предизвикателствата, а именно – сватбена церемония на брега на Бяло море, вечеря и парти на открито и 1000 км. пътуване до локацията и обратно.

Провеждането на сватбено събитие извън мястото, в което живееш и работиш винаги носи риск по отношение на техниката и начина и на транспортиране. Затова отделям специално време, в което да се убедя, че автомобила ми е в изрядно състояние и се подготвям с допълнителен комплект техника, на която да разчитам в извънредни ситуации.

И така, в деня преди сватбата, след щателна проверка на всичко необходимо потеглих към слънчева Гърция.

Настроението ми за предстоящото сватбено събитие се повиши и от реакцията на г-н граничаря, който след като разбра, че нося озвучителна техника и отивам на сватба поздрави лично младоженците и им пожела попътен вятър.

Красивите гледки край мен се сменяха буквално през секунди. Пътят се виеше покрай реки, маслинови горички и китните бели къщички със сини капаци на прозорците. А картината с изумително синьото море  спираше дъха ми…

След 5 часа път пристигнах на брега на морето и обстойно огледах плажа, където на следващия ден се проведе красивата сватбена церемония на младоженците. На бийч бара също вървеше трескава подготовка за сватбената вечеря и посрещането на около стотина гости.

Сватбеният ден дойде!

Освен с оборудването на техника и звук на мястото за провеждане на сватбеното събитие, допълнително позиционирах и техника за обезпечаване на сватбената церемония на плажа. Приятният шум на вълните и красотата на морето направиха ритуала да изглежда още по – романтичен и сред бурните аплодисменти на гостите булката и младоженеца казаха своето заветно „ДА“!

Последва прекрасна сватбена вечеря с благодарствени думи от младоженците към гостите им от България, Англия и Германия.

А как протече партито? – като в приказка! На брега на морето, под звездите и огромната луна се виеха български и гръцки хора….

Музика и танци чак до сутринта!