За своята пищна сватба Радмила и Никола се довериха на сватбен диджей Стиви, а тържеството се проведе в голф клуб Калиакрия.

За първият си танц, младоженците бяха подготвили специална хореография, с която показаха на своите близки и приятели колко много се обичат и държат един на друг. Танцът беше повече от специален не само за тях, но и за техните гости, които ги уважиха с присъствието си.

За настроението се погрижи дисководещ Стиви с Proffesional DJ сет + Disco Lights, а за гост изпълнител беше поканен хитовият рапър Криско. С помощта на Стиви и рап певецът, сватбеният ден се превърна в щуро и незабравимо изживяване за всички. Гостите се забавляваха с най-слушаните песни на Криско и специално подбраният репертоар на диджей Стиви. През цялото време ефектното осветление, предложено от дисководещият, огряваше щастливите лица на всички присъстващи.

За да бъде хубава една сватба, са необходими три компонента: влюбени младоженци, гости, които се забавляват от сърце и празнуват заедно с новото семейство, както и подходящият диджей, без който настроението в този ден няма да бъде на ниво, защото талантът на професионалиста е определящ фактор за цялостното прекарване на празника!

В най-щастливият ден в живота си, булката и младоженеца се довериха не само на сватбен DJ Стиви – дисководещ и озвучаване, но и на сватбена агенция Текама, флорист Йоана Томова, видеопродукция VolkVision, фотография Profile Studio , без които тази незабравима сватба нямаше да бъде такава!