За своят най-важен ден в живота, Елена и Дейв избраха приятната атмосфера на хотел Хилтън София. Гласуваното им доверие към сватбен дисководещ Стиви бе напълно оправдано. Той не само се погрижи за отличното настроение на празника, но и осигури професионален пакет озвучаване и ефектно осветление, което впечатли всички гости, защото направи обстановката още по-тържествена и емоционална. Именно тези неща поставят финалните щрихи в перфектната подготовка за една сватба!

Сватбеното тържество протече с много танци, забавни моменти и усмивки, а какво е една сватба без радостта в очите на хората, любовта помежду им и подходящото настроение за повода!

За диджей Стиви бе изключителна привилегия да присъства на тази приказна сватба и да участва в нейната организация. На нея бяха поканени гости от Австралия, Ирландия, Южна Африка. Професионалният дисководещ беше подбрал специална палитра от песни, с които не само младоженците, но и всеки един от гостите от чужбина да се почувства специален.

Сватбеният ден е поредица от незабравими моменти, низ от спомени и усмивки, поводи за радост и щастие, в които часовата разлика между държавите губи своята същност, защото единственото важно нещо е любовта!

Освен на DJ Стиви, който не само беше дисководещ, но и осигури професионалното озвучаване и специалното ефектно осветление за празника, младоженците се довериха на Виктор Попов за видеозаснемането на специалният им ден, както и на https://profilestudio.net/ за фотографията.